Erikoistarjous! 8.9. kierrokset suomeksi 10% alennuksella!

8.5.2017
Lähde tutustumaan kauniiseen Prahaan sähköpolkupyörällä paikallisen, sertifioidun oppaan johdolla. Pyörä on helppo ja vaivaton tapa nähdä Prahaa uudesta näkökulmasta, välttäen turistiryppäitä ja ruuhkaisia katuja. Sähköpyörä sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.
 
PragueOnEbike tarjoaa kolme erilaista kierrosta:

1) Avoin sähköpolkupyöräretki. Lähtö joka päivä klo 10 ja klo 14 Rudolfinum-konserttisalin kulmalta, max 6 henk. Kesto 3 tuntia, erikoistarjous 39 eur / henk (min. osallistujamäärä 2 henk, yhden hengen kierros 78 eur). Katso reittikartta ja tarkka lähtöpaikka: http://www.pragueonebike.com/our-tours/the-ebike-tour/
 
2) Yksityinen sähköpolkupyöräretki. Lähtö mihin aikaan päivästä tahansa vain omalla ryhmällänne. Pyörät toimitetaan toivomaanne paikkaan, esimerkiksi suoraan hotelliinne, Prahan keskustan sisällä (tarkempi kartta: http://www.pragueonebike.com/our-tours/private-tours/). Reitti on sama kuin avoimella kierroksella, ja kesto 3 tuntia.  Erikoistarjous 45 eur / henk (min. osallistujamäärä 2 henk, yhden hengen kierros 90 eur).
 
3) VIP-kierros. Juuri teidän mieltymystenne mukaisesti suunniteltu kierros. Mitä haluaisitte nähdä? Me viemme teidät sinne! Hinnoittelu keston ja matkan pituuden mukaisesti, ottakaa rohkeasti yhteyttä.
 
Etukäteisvaraus pakollinen. Hinta sisältää modernin ja turvallisen sähköpolkupyörän, paikallisen oppaan asiantuntevan palvelun, suomenkielisen opastuksen, Prahan kartan, vesipullon, pienen retkievään, kypärän ja sadetakin. Varaukset netissä: http://www.pragueonebike.com/reservation-price/  tai ota yhteyttä Marjaan p. 050 5940628 /marja@ubt.fi. Marjalta saatte myös tarvittaessa lisätietoja.
 

5910c340b9ebf97b61ba0100-237429

Latest news